Alman forex robotu indir

Borsa Teknik Analiz Kitapları

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı 


Günümüz piyasasında birçok Borsa Teknik Analiz Kitapları bulunmaktadır.Fakat bizim için borsada para kazandıran en önemli metod ve bilgileri anlatan, borsada para kazanmak için gerekli tüyoları ve bilinmesi gereken hassas yöntemleri,gerçek sayısal verilerle analiz yaparak bu eksiklerinizi tamalayacak bir kaynak olmalı.
Sizlere tavsiye edeceğimiz borsa teknik analiz kitaplarından en önemli kaynaklarından biri olan Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı dır.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı, uzun soluklu borsa takipleri, uygulanan pekçok test ve analizlerin ardından elde edilen bilgilerle hazırlanmış bir ekitaptır.Borsada nasıl hareket edeceğinizi en ince detayına kadar anlatmaktadır. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı ile birkaç günde günlük, aylık, yıllık, grafiksel, seanslık ve sayısal verilerle, hisselerin hangi anda alınıp hangi anda satılacağına dair kendi analizlerinizi yapabilirsiniz.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri e-Kitabında aktarılan sayısal ve grafiksel teknikler, uzun süren analizler sonucunda test edilerek geliştirilmiş ve hâlâ uygulanmakta olan tekniklerdir.

 Kitapta anlatılan bu özel tekniklerle yapacağınız analizlerin al dediği yerde hisseleri alıp, sat dediği yerde satarak ayda binlerce lira kazanabilirsiniz.
 Borsada kendi kazanç formülünüzü oluşturabilir ve profesyonel bir borsa yatırımcısı gibi hareket edebilirsiniz. Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri e-Kitabı, al- sat sinyalleriyle nerede alınır, nerede satılır öğrenebileceğiniz teknikleri sunuyor. Al-sat sinyallerini grafikle tam izlemek kaydıyla da kesin sonuç alınacağını işaret ediyor.

Oldukça sade bir uslup kullanılarak, herkesin kolaylıkla anlayabileceği tarzda okuyucusuna sunulan Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri eKitabı içerisindeki ana başlıklar şöyle:

- grafik ve sayısal verilerle analizler
- hisse senetlerinin ne zaman alınacağı
- hisse senetlerinin satılma zamanları
- bedelli sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- bedelsiz sermaye artırımı beklentisi olan senetlerin, tekniklerle tahmini
- borsada para kazandıran altın öğütler rüçhan hakkı ne anlama gelir?
- rüçhan hakkını kullanmak yatırımcıya fayda sağlar mı?
- sayısal verilerle teknik analiz
- seanslık, günlük, aylık al-sat grafik ve sayısal analizleri
- senetlerin grupları
- a grubu nedir
- b grubu nedir

Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabındaki taktikler ile Endeksdeki düşme ve yükselmeden etkilenmemek için Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı'na sahip olmalısınız.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E-Kitabında ayrıca sizin için yaralı olacak, ekstra bilgi ve dokümanlar da verilmektedir.Kitabı bilgisayarınıza hemen indirerek borsada kaybetmeye son vererek, daha çok kazanmaya başlayabilirsiniz.
Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri E-Kitabını indirmek için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder