Alman forex robotu indir

Borsada Nasıl Kazanılır ?

Borsada nasıl kazanılır
Borsada nasıl kazanılır ?
Sizinde malumunuz olduğu gibi borsa, alışık olduğumuz iş yaşamının tersine sanki büyülü bir dünya gibidir. Büyülü olmasının sırrı elbetteki de kısa zamanda mevcut paramızı kat be kat arttırmak istemenizden kaynaklanmaktadır. Fakat, hatalı işlemler yaptığımızda ise bu büyülü dünyanı  bir anda cehenneminiz olması içten bile değildir.
Peki o zaman borsada nasıl kazanılır ve borsada kazanmak için nelere dikkat etmek gerekir?
Borsada kazanmak için, öncelikle oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor.Yani bilinçli ve disiplinli bir şekilde oynamak.
Peki bu oyunun kuralı ne?
Cephedeki bir asker için Tüfek neyi ifade ediyorsa,borsada kazanmak içinde Strateji aynı şeyi ifade eder.Yani asker için tüfek, borsa yatırımcısı için strateji,bordada nasıl kazanılır sorusunun özünü oluşturur.
Borsada stratejinin sırrı ise Bilgi dir.
Ne var ki bizim toplumumuz sizlerinde bildiği gibi az okuyan bir toplum olduğundan kulaktan dolma bilgilerle yolumuza devam etmeye çalışıyoruz.Dolayısi ile her zaman kaybetmeye mahkum oluyoruz.
Ne demişler; hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?
Her zaman şunu savunmuşumdur;Borsadaki şu küçük yatırımcılar şu emek verilerek yazılan bilgi hazinesi kitapları okusalarda hiç olmazsa strateji sahibi kişiler olarak vede korkularını bilinçli yaklaşımlarla yenmiş olarak borsada yatırım yapsalar diye...
Bizim borsada kaybedenlerin en önemli ve ana sebebi çok şey bildiğimizi! sanmamızdır.
Sanki herkez profesyonel bir teknik analist.Ama biraz dertlerini deşince birde bakıyorsunuz ki hepsi zararda.Ha birde bunların savundukları saçma sapan bir fikir var oda şu;'Yaa sen ne kadar kitap okursan oku,10 senede ağır kayıplar veren bir borsacı değilsen birşey bilmiyorsudur' diye savunmaya geçerler.
Ya arkadaşım bu on senede ağır kayıplar veren neden verdi? Pek tabikide bilgisizlikten yani deneme yanılma yöntemiyle borsada kazanmaya çalıştıda ondan...
Deneme yanılma yöntemiyle bilgisizce borsada oynayanların kayıp yaşadıklarına sizlerde şahit olmuşşunuzdur.
Malesef bizim insanımız beş ayda milyarları batırdıktan sonra akılları başlarına gelir ve borsadan nasıl kazanılacağına dair bilgi aramaya ve bilgi sahibi olmaya çalışırlar.Gerçi buda bi erdem sayılır.Ne demişler zararın neresinden dönsen kar dır.
Siz bilinçli borsacıların yatırımcı psikolojisinin ne olduğunu öğrenerek bu tür hatalara düşmemeniz için oluşturduğumuz sitemizde iki eğitim setini tavsiye ediyoruz.Sizlerde bu e-kitablardaki tenik ve metodlar ile kendinizi yetiştirin ve borsadaki yol haritanızı çizerek borsada gerçekten kazanmaya başlayın.
Tavsiye kitap1 için tıklayın
Tavsiye kitap2 için tıklayın.
Bol kazançlar.

1 yorum:

  1. dostum verdiğin bilgiler gerçekten çok önemli borsacının nasıl bir strateji geliştirmesi için önemli noktalara değinmişsin

    YanıtlaSil