Alman forex robotu indir

Borsada Köpek Balığı Tekniği Nedir ?

Borsada Köpek Balığı Tekniği Nedir ?
Borsada Köpek Balığı Tekniği bir e-kitap’tır. Borsada Köpek Balığı Tekniği dijital bir kitap olup bilgisayarınıza hemen indirip, öğrendiğiniz köpekbalığı tekniğini uygulamak için bir veri aboneliğiniz yeterlidir.
Borsada köpek balığı tekniği kitabındaki anlatılan yöntem, teknik analiz yapmayı değil sadece yatırımcının balık tutmasına gösteren bir stratejidir. Bu metod iki yıl  süren takip analizlerinin sonrasında keşfedilmiştir.
Borsada tren değişim analizi hakkında sizi eğitir.Malum büyüklerde!bu tekniği kullanır.  Küçük balıklarında kullanması için olabildiğince kolaylaştırılmıştır.

Üstelik kitabın yazarıolan Ahmet Ünver bey, her hafta sonu takip ettiği özel analizlerini isteyen müşterilerine pazar ve pazartesi günü msn'den ya da maille gönderiyor. Köpek Balığı Tekniğini kullananlara bir de Altın Liste adında harika bir bonus veriyor. Altın Listede neler var? diye soracak olursanız kısa ve orta vadede alınması gereken senetler, kısa ve orta vadede birinci hedef, ikinci hedef, üçüncü hedef için, ulaşabileceği noktalarla birlikte hazırlanmış detaylı bir analiz. Yani kısacası sizlere hazır balık veriliyor!

Daha ayrıntılı bilgi için Köpekbalığı tekniğinin yazarı Ahmet Ünver ile buradan irtibata geçebilirsiniz.

Senet yükselmeden  bir önceki seansı hemen bildiriyor. Bu zaman dilimi genellikle tüm hisseler için bu şekilde olmasının yanında bu uyarının ardından çıkış devam etmektedir. Yine aynı uyarı sinyali ile sat zamanında size haber veriyor.

İsabetli al - sat için tek bir bakış kafidir. Borsada köpek balığı tekniğinin kolay kullanımı da bu yüzdendir. Bu teknikte al ve sat içinde aynı sinyal aranıyor. Şablonlar sayesinde elle veya otomatik olarak bunu yapıb, hiç zorluk çekmeden tek bir grafiğe bakıp ta anlayabileceğiniz al ve sat sinyalleri üretir.

Borsada köpek balığı tekniği kitabı,+ plus eklentisiyle daha ileri bir seviyeye taşınmıştır.

Plus, trend değişimi sinyalinden sonra senedin çıkmadan hemen önce bize al - sat sinyali veren ikinci ve kesin sinyaldir. Plus bu şekilde teknik daha mükemmel bir zamanlama yapmış oldu.
Bunu sizlerle vakit kaybetmeden burada paylaştık. Borsada köpek balığı tekniği kitabını önceden alanlara ücretsiz verildi ve vermeye devam ediliyor.

Kitabın yazarı Ahmet bey borsada köpek balığı tekniği ile alakalı olarak sürekli msn desteği veriyor. Sorularınız  varsa msn adresi: kopekbaligiteknigi@hotmail.com

Resmi sitesi:  www.kopekbaligiteknigi.com

Borsada Köpek Balığı Tekniği hakkındaki detaylı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder